Kinderbijbelclub

Kinderevangelisatie in de Zandweerd


Samen met de Gereformeerde Gemeente van Terwolde – de Vecht organiseren we in de Zandweerd een kinderbijbelclub. Evangelisatie vinden we belangrijk, want de boodschap van de Bijbel is voor iedereen. De boodschap dat we zondaar zijn, maar ook dat er vergeving voor onze zonden is te krijgen uit genade. Daarom willen we deze boodschap ook doorgeven aan kinderen. We organiseren enkele activiteiten, waarover u hieronder meer info aantreft.

Wilt u meer over onze activiteiten weten? Dat kan natuurlijk! Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier, waar u uw vragen kunt stellen en ook aan kunt geven hoe u graag onze antwoorden wilt ontvangen.

De Kinderbijbelclub


Kinderbijbelclub meivakantie 2021: Gelukkig zijn er ondertussen versoepelingen mogelijk en willen we ook de kinderbijbelclub weer in Ichtuskerk houden. Dit zal de laatste kinderbijbelclub zijn in de Ichtuskerk en Colmschate. Vanaf de zomervakantie willen we kinderbijbelclub in de Zandweerd gaan houden. De kinderbijbelclub is gehouden op 7 mei in de Ichtuskerk van 10:30 tot 12:00. We houden rekening met de coronamaatregelen en willen zoveel mogelijk buiten organiseren. We hopen dat veel van jullie kunnen komen op deze laatste kinderbijbelclub in Colmschate. Van harte welkom!

VakantieBijbelweek


In de zomervakantie van 2021 willen we de vakantiebijbelweek voor het eerst houden in de Zandweerd.
Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen van 18 t/m 20 augustus! 

Houd onze nieuwe website in de gaten voor meer informatie!

Contactformulier    NeeJa

    Met een * zijn verplicht in te vullen velden.