Kinderbijbelclub

Kinderevangelisatie in Colmschate


Samen met de Gereformeerde Gemeente van Terwolde – de Vecht organiseren we in Colmschate een kinderbijbelclub. Evangelisatie vinden we belangrijk, want de boodschap van de Bijbel is voor iedereen. De boodschap dat we zondaar zijn, maar ook dat er vergeving voor onze zonden is te krijgen uit genade. Daarom willen we deze boodschap ook doorgeven aan kinderen. We organiseren drie activiteiten.

 

De Kinderbijbelclub


In de vrijdagen in de herfstvakantie (27 oktober 2017), de Kerstvakantie (5 januari 2018), de voorjaarsvakantie (2 maart 2018) en in de meivakantie (4 mei 2018) houden we van 10.30 tot 12.30 uur kinderbijbelclub in de Ichtuskerk in Colmschate (Holterweg 106). We vertellen een verhaal uit de Bijbel, zingen liederen met elkaar en knutselen aan leuke werkjes.

De Kerstavond


Rond de tijd van het kerstfeest houden we een Kerstavond. Alle kinderen van de kinderbijbelclub én ook andere kinderen zijn dan welkom mét hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s. We luisteren dan naar een verhaal over het kerstfeest, de geboorte van de Heere Jezus. Hij kwam op deze aarde, werd geboren in een beestenstal. Op die avond zingen we ook veel liederen, die we de tijd daarvoor op de kinderbijbelclub hebben geleerd. Aan het einde van deze avond, krijgen alle kinderen een verrassing. 

VakantieBijbelweek


In de laatste week van de zomervakantie houden we een Vakantie-Bijbelweek. Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn alle kinderen van 11.00 tot 13.00 uur welkom. We hebben dan een thema uit de Bijbel. De vertelling gaan hierover, maar ook de werkjes die we samen maken, hebben met dit thema te maken. En op de laatste dag eten we met z’n allen pannenkoeken.