Kinderbijbelclub

Kinderevangelisatie in Colmschate


Samen met de Gereformeerde Gemeente van Terwolde – de Vecht organiseren we in Colmschate een kinderbijbelclub. Evangelisatie vinden we belangrijk, want de boodschap van de Bijbel is voor iedereen. De boodschap dat we zondaar zijn, maar ook dat er vergeving voor onze zonden is te krijgen uit genade. Daarom willen we deze boodschap ook doorgeven aan kinderen. We organiseren enkele activiteiten, waarover u hieronder meer info aantreft.

Wilt u meer over onze activiteiten weten? Dat kan natuurlijk! Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier, waar u uw vragen kunt stellen en ook aan kunt geven hoe u graag onze antwoorden wilt ontvangen.

De Kinderbijbelclub


Op de vrijdagen in de herfstvakantie (25 oktober 2019), de Kerstvakantie (3 januari 2020), de voorjaarsvakantie (21 februari 2020) en de meivakantie (3 mei 2019) houden we van 10.30 tot 12.30 uur kinderbijbelclub in Zalencentrum bij de Ichtuskerk (Holterweg 108 Colmschate). We vertellen een verhaal uit de Bijbel, zingen liederen met elkaar en knutselen aan leuke werkjes.

VakantieBijbelweek


In de laatste week van de zomervakantie houden we een Vakantie-Bijbelweek. Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn alle kinderen van 11.00 tot 13.00 uur welkom. Dit jaar hopen we de Vakantie-Bijbelweek te houden op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 2019. We hebben dan een thema uit de Bijbel. De vertelling gaan hierover, maar ook de werkjes die we samen maken, hebben met dit thema te maken. En op de laatste dag eten we met z’n allen pannenkoeken.

ContactformulierNeeJa

Met een * zijn verplicht in te vullen velden.