Kinderbijbelclub

Kinderevangelisatie in Colmschate


Samen met de Gereformeerde Gemeente van Terwolde – de Vecht organiseren we in Colmschate een kinderbijbelclub. Evangelisatie vinden we belangrijk, want de boodschap van de Bijbel is voor iedereen. De boodschap dat we zondaar zijn, maar ook dat er vergeving voor onze zonden is te krijgen uit genade. Daarom willen we deze boodschap ook doorgeven aan kinderen. We organiseren enkele activiteiten, waarover u hieronder meer info aantreft.

Wilt u meer over onze activiteiten weten? Dat kan natuurlijk! Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier, waar u uw vragen kunt stellen en ook aan kunt geven hoe u graag onze antwoorden wilt ontvangen.

De Kinderbijbelclub


Kinderbijbelclub meivakantie 2021: Gelukkig zijn er ondertussen versoepelingen mogelijk en willen we ook de kinderbijbelclub weer in Ichtuskerk houden. Dit zal de laatste kinderbijbelclub zijn in de Ichtuskerk en Colmschate. Vanaf de zomervakantie willen we kinderbijbelclub in de Zandweerd gaan houden. De kinderbijbelclub zal gehouden worden op 7 mei in de Ichtuskerk van 10:30 tot 12:00. We zullen rekening houden met de coronamaatregelen en willen zoveel mogelijk buiten organiseren. We hopen dat veel van jullie kunnen komen op deze laatste kinderbijbelclub in Colmschate. Van harte welkom!

Op de vrijdagen in de herfstvakantie, de Kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie houden we van 10.30 tot 12.30 uur kinderbijbelclub in Zalencentrum bij de Ichtuskerk (Holterweg 108 Colmschate). We vertellen een verhaal uit de Bijbel, zingen liederen met elkaar en knutselen aan leuke werkjes.

VakantieBijbelweek


Dit jaar zal de Vakantie Bijbel Week in een andere vorm dan normaal gehouden worden. Via youtube is deze week te volgen.
Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen!

Contactformulier    NeeJa

    Met een * zijn verplicht in te vullen velden.